MWALLO Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 (edytowane) ... Edytowane 13 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Jeżeli można się tak wyrazić o błocie-BOSKIE!. Jak je zrobłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 25 Września 2008 Autor Share Napisano 25 Września 2008 Błoto robiłem metodą hiszpańską czyli: -Gips -Woda -Żywica akrylowa Mig -Pigmenty Mig Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Zapowiada się ładnie wykonany model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Jedyna moja uwaga dotyczyłaby tych uszczerbków na gumowych bandażach kół. Wydaje mi się, że lepiej byłoby gdyby były bardziej regularne i mniejsze aniżeli większe i rzadko rozmieszczone, tak jak jest obecnie. Jest to jednak tylko drobiazg. Całość ładniusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi