rzelu Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 (edytowane) Udało się wreszcie skończyć coś rozgrzebanego od maja... T-60 RPM, sanki i graty wykonane samodzielnie... Załączam szczególne podziękowania dla Pattersona za poratowanie mnie gąskami. Edytowane 23 Marca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Jak zwykle model w "Twoim" klimacie ( ja go odbieram jako surowy, dostowany do realiów, jakie ma ukazywać model, w omawianym przypadu wojna, zima i tak właśnie ja odbieram malowanie modelu i jego wykonanie) . Krótko pisząc z słabiutkiego modelu, wyszedł Tobie całkiem niezły eksponat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 26 Września 2008 Autor Share Napisano 26 Września 2008 Zawartość sanek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Bardzo fajny kucyk roboczy. Śnieg gdzieniegdzie wg. mojej oceny powinien być zbity w grudy i chlapnąc conieco brązem(oczywiście gdzieniegdzie) Baaaardzo mi się skrzynka podoba, super - krzyż, na powierzchni białej, jednak bym zażółcił( rejestr to samo)- jednak to są pierdółki, także jako całość porządna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Ty robisz tylko zdobyczne, zimowe, i pz.grau? Jeżeli tak, to rób dalej, bo są fajniusie. PS. Lubię Twój styl. :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 bardzo ładne sanki i ta beczka z "koskem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 no po prostu nimce chcieli się rozgrzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi