tomaszzt Napisano 5 Marca Share Napisano 5 Marca (edytowane) Model nowy, wypraski w folii, ale i tak go nie zrobię. Interesuje mnie: 1. Mig-21 od Eduarda profipack 1:72 BIS, MF. 2. Tamiya F-16 1:48 Agressor/Adversary. 3. Współczesne amerykańskie fregaty/niszczyciele/krążowniki rakietowe z możliwością wykonania do linii wodnej. Raczej 1:350. 4. Foxtrot/Whiskey mikromira. Bardzo chętnie przyjmę też za model literaturę na temat: polskie F-16 TS-8 Bies PZL130 Orlik Reszta do dogadania. To dość drogi i "bogaty" model, więc można okazyjnie go pozyskać. Edytowane 6 Marca przez tomaszzt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mi-2 Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia Czy Mi-8 w 1/35 wchodzi w rachubę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo15 Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia Cześć. Aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi