Radziecki102 Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca (edytowane) Nowa cena Witam Na sprzedaż leci encyklopedia od MIG-a, sześć tomów +obwoluta. Cena : 400pln (przesyłka po mojej stronie) Nie rozdzielam zestawu Pozdrawiam Edytowane 22 Marca przez Radziecki102 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radziecki102 Napisano 22 Marca Autor Share Napisano 22 Marca Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 24 Kwietnia Share Napisano 24 Kwietnia Moje posty prywatnie dotarły ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia Ogłoszenie jest aktualne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radziecki102 Napisano 7 Maja Autor Share Napisano 7 Maja Przepraszam Wszystkich zainteresowanych ale spędziłem 2 tyg . w szpitalu i troszkę nie miałem głowy pilnować forum.Jesli ktoś nie jest nadal chętny to zapraszam do kontaktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radziecki102 Napisano 16 Maja Autor Share Napisano 16 Maja Sprzedane Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi