Endrju Napisano 4 Września Autor Share Napisano 4 Września 12 minut temu, Grzes napisał: Mi, szczerze mówiąc, takie cóś bardzo odpowiada. Nie wiem jak w tej renówce, ale w innych nieco wkurzający jest szew łączenia biegnący przez środek gąsienic, ale coś za coś... W renówce jest tak samo ale sam szew nie jest tak wkurzający, bo łatwo go usunąć, jak kanały wlewowe. Tutaj trzeba się dobrze napracować, żeby w efekcie końcowym nie było go widać ale chyba się jednak opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 4 Września Share Napisano 4 Września W dniu 24.03.2024 o 10:43, Endrju napisał: Czołg lekki - T-70 - 1 Brygada Pancerna im. Bohaterów Westerplatte - Uni Models Ciekawy . Jak było w kwestii spasowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 4 Września Autor Share Napisano 4 Września 53 minuty temu, Sjmport napisał: Ciekawy . Jak było w kwestii spasowania? Model jest prosty ze spasowaniem problemów nie było. Przy swej prostocie jest jednak dość dokładny. Jeśli pytasz czy warto go nabyć to ja twierdzę, że warto. Model sam w sobie został przeze mnie nieco sponiewierany. Można go było zrobić dużo lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 5 Września Share Napisano 5 Września Fajowa kolekcjab modeliki mikrutkie ale tylko rozmiarowo bo wykonanie jest mega. Mam przy okazji pytanko o FtF. Czy te modele to są takie całkiem wiernie oddające oryginał czy są dosyć uproszczone bo że mają uproszczenia to juz pisałeś(np. gąsienice w jednym kawałku z kołami czy wózkami jezdnymi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 5 Września Autor Share Napisano 5 Września (edytowane) W większości przypadków modele są dość dokładne jak na tę skalę i jest to dobra baza do waloryzacji ale trzeba uważać bo są niestety niedoróbki. Np. podwozie do 7 TP i Vickersa jest wykonane podobnie jako jeden kawałek, co narzuca pewne uproszczenia i niestety to bardzo widać. Zrobienie z tego poprawnego podwozia graniczy z cudem. Edytowane 5 Września przez Endrju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 5 Września Share Napisano 5 Września No tak myślałem, kiedyś miałem kilka modeli z Revella w 72ce i byly to całkiem solidne dosyc szczegółowe jak ma tą skalę modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi