okonek Napisano 12 Sierpnia 2006 Share Napisano 12 Sierpnia 2006 Ta sama stacja benzynowa jak w przypadku Mig-a - 23 MF. Garczegorze na trasie Lebork-Wicko-Leba ( droga krajowa nr.214 ). Stan oplakany. Uszkodzenia spowodowane ludzka durnota i chyba transportem na miejsce ekspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 12 Sierpnia 2006 Share Napisano 12 Sierpnia 2006 to jest jakis skansen czy co?? Bo jakoś nie zabardzo rozumiem wątka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 12 Sierpnia 2006 Share Napisano 12 Sierpnia 2006 jakoś nie zabardzo rozumiem wątka.... To się wysil... Zacznij od sprawdzenia działu, w którym go zamieszczono. Pozdrawiam, Maciej P.S. Skakałem z takiego "kukuryźnika"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 12 Sierpnia 2006 Share Napisano 12 Sierpnia 2006 Kozi...W dziale SKALA 1:1 zamieszczamy zdjęcia, rysunki, dokumentacje jakichkolwiek pojazdów rzeczywistych.. Lądowych, pływających, i łatających... MY, czyli „załoga” i członkowie forum.... Jest to materiał pomocny przy budowie jakichkolwiek modeli... Ot cała tajemnica... :-) :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 12 Sierpnia 2006 Share Napisano 12 Sierpnia 2006 Kurde, Grzegorz, nigdy bym na to nie wpadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 12 Sierpnia 2006 Share Napisano 12 Sierpnia 2006 ja wiem co to za dział .... ale nie oto mi chodziło koledzy... poprostu bylem ciekaw czy te samoloty naleza do skansenu czy moze do osoby prywatnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 12 Sierpnia 2006 Share Napisano 12 Sierpnia 2006 poprostu bylem ciekaw czy te samoloty naleza do skansenu czy moze do osoby prywatnej... Hmmm... a jeżeli osoba prywatna ma skansen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 14 Kwietnia 2007 Share Napisano 14 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi