K_Mazur Napisano 12 Czerwca Share Napisano 12 Czerwca (edytowane) Witam wszytkich. Na sprzedaż poradnik modelarski. Do cen należy doliczyć koszty przesyłki. ( Inpost - paczkomat ) Zapraszam do zakupu i pozdrawiam. 1. Książka AK FAQ Airplane ( stan ja na fotkach, w mojej ocenie dobry ) cena - 150 zł Edytowane 14 Czerwca przez K_Mazur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 12 Czerwca Autor Share Napisano 12 Czerwca Draken sprzedany ! Na książki mogę zrobić rabat jeśli ktoś będzie zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 13 Czerwca Autor Share Napisano 13 Czerwca Jeśli ktoś weźmie pozycje 3 i 4 puszczę za 145 zł zł. Jeśli ktoś by był zainteresowany całością to sprzedam za 270zł całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 14 Czerwca Autor Share Napisano 14 Czerwca Pozycja 3 i 4 wypada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 18 Czerwca Autor Share Napisano 18 Czerwca Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi