elcin Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 (edytowane) Przedstawiam inboxa modelu wyżej opisanego. Pudełko: Całość: 1. 2. 3. 4. 5. Kalki: Jakby ktoś miał jakieś cenne wskazówki co do składania to chętnie je przeczytam. Warsztat ruszy lada dzień. Naturalnie samolot będzie w polskich barwach. Edytowane 17 Października 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Condor Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Robiłem ten model 2 lata temu. Przyjemnie się go sklejało, aczkolwiek na Twoim miejscu zakupiłbym do niego blaszki parta i kalkomanie. Bardzo to wzbogaci model. Rasumując za 20 zł fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEOPARD1974 Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Cześć!Bardzo fajny modelik,cena umiarkowana.Gdzie kupowałeś ten model?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcin Napisano 15 Października 2008 Autor Share Napisano 15 Października 2008 Model kupiłem na allegro za 22.50 od użytkownika "buxok", polecam samego usera bo zdarzają mu sie świetne modele z cenami o niebo lepszymi niż w niektórych sklepach.... Teraz jeszcze tylko sie zabrać za niego nie moge, co do blaszek to co one dorabiają? A co z kalkami jest nie tak? Chce go zrobić bez wiekszych problemów (a szczególnie problemów z kalkami mieć nie chce). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 ja mam go za 15 zł + 8% zniżki, jak widać niżej czeka na swoją kolej, a może blaszki dokupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Witaj. Też sklejałem ten model z blaszkami parta, ale przez brak umiejętności sknociłem go dokumentnie Blaszki dają ci kompletnie nowe wyposażenie wnętrza razem z ta gondolką tylnego strzelca, osłonę kabiny i zaczepy do bomb czy jakoś tam oraz elementy silnika z chłodnicą. Są także części do zrobienia poprawnych goleni podwozia w wersji P23a Tu masz link: http://www.part.pl/ numery zestawów S72 080 i S71 081. A kalki wydają się jakies takie grubawe... Życzę powodzenia i pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał_86 Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 (edytowane) Model kupiłem na allegro za 22.50 od użytkownika "buxok", polecam samego usera bo zdarzają mu sie świetne modele z cenami o niebo lepszymi niż w niektórych sklepach.... Również u niego kupiłem, strasznie tanio. U innych za ten model trzeba płacić powyżej 30 zł a nie rzadko ponad 40 zł. Też często u niego kupuje, ostatnio mam chrapkę na S-100 w 1:72 z działkiem przeciwlotniczym Ale kasy jakoś brak. :( Edycja Przynajmniej sobie zrobię te modele które zalegają w szafie :P mam już dość tej choroby zwanej zbieractwem :P A nieprzymierzając połowa jest od buxoka Edytowane 15 Października 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 opinia: które blaszki lepsze do niego? zaznaczam że pierwszy raz bym kupował blaszki oddzielnie i modyfikował model, trudne to jest? http://www.jadarhobby.pl/eduard-72223-pzl23-karas-p-9517.html -choć nie ma foty http://www.jadarhobby.pl/part-s72080-pzl23-karas-p-388.html http://www.jadarhobby.pl/part-s72081-pzl23-karas-p-390.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sniper Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 Przeglądałem blaszki od Parta, jeśli nie chcesz bawić się w "blaszaną" kabinkę to w reszcie nie widzę większej różnicy między Partem i Eduardem. Ja zrobiłem Karasia z blaszkami Edka i bardzo mi się podoba. Słyszałem też opinie że blaszki Parta nie mieszczą się w modelu. tu masz link do mojej galerii viewtopic.php?t=2049&highlight=kara%B6 k-my są z Parta a silnik z Ardpolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi