piotrkur Napisano 15 Lipca Share Napisano 15 Lipca (edytowane) Witam,pozostały może komuś na zbyciu kalki do M7 Priest Early od Drgona(6817)? Interesuje mnie malowanie "Afrykańskie".Przyjmę,wymienię ,kupię.. Edytowane 15 Lipca przez piotrkur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 15 Lipca Share Napisano 15 Lipca Mogę mieć ale od Academy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 15 Lipca Autor Share Napisano 15 Lipca 2 godziny temu, Tom71 napisał: Mogę mieć ale od Academy. Szukam kalek z Dragona.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 16 Lipca Share Napisano 16 Lipca A sprawdzę ofertę kalkomanii ? https://www.mojehobby.pl/products/US-in-North-Africa-42-43.-M4A1-Sherman-M7-Priest-M2-Halftrack-37mm-AT-gun..html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 17 Lipca Autor Share Napisano 17 Lipca 16 godzin temu, martinello napisał: A masz takowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 17 Lipca Share Napisano 17 Lipca Nie, trzeba by kupić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 21 Lipca Autor Share Napisano 21 Lipca a może ktoś poratuje chociaż numerkiem 77?o takim jak poniżej?(foto z internetu,tylko dla zobrazowania sprawy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 21 Lipca Share Napisano 21 Lipca Takie coś mam czyli 77 nawet kilka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi