giberes Napisano 21 Października Share Napisano 21 Października (edytowane) Moja subiektywna opinia : Ad. 1. Zbyteczna oszczędność, im szybciej przejdziesz na Mr. Surfacer tym szybciej przestaniesz się zastanawiać czy podkład jest zbyt grubo. Ad. 2. Gęstość najczęściej jest uzależniona od potrzeby, gęsty pozwala trochę dłużej pozycjonować element, rzadki jest dosłownie w punkt sekundowy. Ps. Zmobilizowałeś mnie swoim warsztatem do kupna, wybrałem F1 CR, ładne malowania ma. Edytowane 21 Października przez giberes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnatolPigwa Napisano 22 Października Autor Share Napisano 22 Października 10 hours ago, giberes said: Ad. 1. Zbyteczna oszczędność, im szybciej przejdziesz na Mr. Surfacer tym szybciej przestaniesz się zastanawiać czy podkład jest zbyt grubo Jak pisałem mam stare zapasy do zużycia. A Primer Vallejo pięknie trzyma się zarówno plastiku jak i metalu. 10 hours ago, giberes said: Ps. Zmobilizowałeś mnie swoim warsztatem do kupna, wybrałem F1 CR, ładne malowania ma. “Będziesz pan zadowolony” jeszcze tylko pitotka od Model Mastera i git. A co do malowania to polecam oblookać irackie maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnatolPigwa Napisano 22 Października Autor Share Napisano 22 Października Dzisiejszy odcinek warsztatu sponsorowany jest przez kolor „intermediate blue”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnatolPigwa Napisano 23 Października Autor Share Napisano 23 Października W tzw. Międzyczasie poogrzebałe w necie z znalazłem dobre ujęcia Mirage z dołu i góry. Co prawda nie tej konkretnej maszyny, ale wystarczająco podobnej: Dół góra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 23 Października Share Napisano 23 Października O, ten rozpoznawczy "dziub" to i mi się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi