Wojtu204 Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia (edytowane) Na sprzedaż oferuję poniższe zestawy: 1. (SPRZEDANE) F-14A Finemolds (FP30) - 170PLN W modelu nie ma zestawowych kalkomanii (niestety taki kupiłem), dokładam w to miejsce kalkomanie CAM 72-059 Do tego Eduard BigEd BIG72147 (tylko bez kartonika) i Master 72-007 Nie rozbijam zestawu. 2. (SPRZEDANE) F-14A Academy 12563 - 100PLN Stan sklepowy, mam 3 sztuki 3. (SPRZEDANE) DXM - F-14 1/72 Value pack - 100PLN Niedostępny już zestaw 16 malowań do F-14A, B i D - druk Cartograf 4. F-14D Seat set Legend LA7204 - 17PLN Zagubiłem gdzieś jedną "pętelkę" - uchwyt katapulty 5. (SPRZEDANE) US Air-to-Air missile set - FineMolds FP31 - 50PLN 6. (SPRZEDANE) F-14 Sonda Alfa i AoA Master AM-72-007 - 10PLN Do ceny proszę doliczyć koszt wysyłki wybranym przewoźnikiem. Preferuję sprzedaż całości i takie oferty rozważę w pierwszej kolejności. W przypadku zakupu całości cena to 570PLN i wysyłka InPost Paczkomat po mojej stronie. Ogłoszenie wystawiam na FB: Giełda modelarska modeli plastikowych redukcyjnych i dodatków Modelarski bazar - giełda modeli plastikowych oraz na Modelworku Dla przejrzystości, proszę o ewentualne deklaracje pod postem, na priv dogadujemy szczegóły Edytowane 12 Sierpnia przez Wojtu204 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 11 Sierpnia Autor Share Napisano 11 Sierpnia Ponieważ na większość modeli/dodatków są już chętni tutaj i na Facebooku, na chętnego na całość czekam nie do wtorku, a do poniedziałku do 17. Jeśli do tej pory nie zgłosi się osoba chętna na całość, modele sprzedam zgodnie z deklaracjami zakupu Obecnie bez deklaracji pozostają: Jeden model Academy Fotele do F-14D Legend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 12 Sierpnia Autor Share Napisano 12 Sierpnia Zostały tylko fotele Legend do F-14D, pozostałe pozycje sprzedane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 17 Sierpnia Autor Share Napisano 17 Sierpnia Proszę o zamknięcie wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi