Ostach Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 Tam Ci chyba czarny przebija spod brązu. za pędzel! Ogólnie bardzo dobrze. Popraw to co przebija i będzie ok. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 8 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2008 To przebijanie to właśnie jest negatywny efekt mojego patentu na malowanie takich modeli. Czekam na dalsze komentarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 Czy ta farba z fotek to wyschła? Na 1 i 2 fotce na górze pojazdu, brązowa farba wygląda jakby nie wyschła. Czy to dlatego, że jeszcze nei wyschłą czy jest inna przyczyna? Malowanie super Ci wyszło. Jakich pędzelków używasz do kamo (firma numerki itp)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 8 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2008 Ten "mokry" fragement będzie do poprawy. Kolejny efekt uboczny mojego patentu Czy wyszło super to nie jestem przekonany, ale przynajmniej nie ma efektu schodków. Kamo malowane płaskim pędzelkiem firmy Italeri, numer 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 Schodki? Mnie schodki wychodziły tylko jak coś od taśmy malowałem. Możesz opisać ten patent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 10 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2008 Patent to moja tajemnica na razie będzie Przedostatni updejt. Dokleiłem parę elementów, nawlekłem liny i nałożyłem kalki. Pozostało brudzenie, malowanie świateł: Te widoczne w paru miejscach "błyski" znikną w trakcie brudzenia. No to proszę o łągodny wyrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 No to proszę o łągodny wyrok Fajnie wyszło malowanie, ogółem dobry model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 10 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2008 Z malowania nie jestem zadowolony tak do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Z malowania nie jestem zadowolony tak do końca A to dlaczego?? Czyżby fotki nie pokazywały wszystkiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 10 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2008 Wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Wręcz przeciwnie Ja tam jakoś nic nie widzę takiego złego, żeby miało mi się nie podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Wygląda bardzo fajnie jak dla mnie. Czekam na to brudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 11 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2008 Czyli co, można go kończyć czy coś poprawić radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 11 Grudnia 2008 Share Napisano 11 Grudnia 2008 No brudzić oczywiście. Raczej poprawek nie potrzebuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 14 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2008 Model gotowy, zapraszam do galerii Ogólnie zwaliłem go reasumując Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi