Raflos Napisano 23 Października 2008 Autor Napisano 23 Października 2008 Kola pomierzone, ale niestety tylko linijka ba suwmiarki nie mam, sasiadow obskoczylem i tez nie maja, srednica zew.-16mm a grubosc-5mm Cytuj
TankRed1070 Napisano 23 Października 2008 Napisano 23 Października 2008 Kola pomierzone, ale niestety tylko linijka ba suwmiarki nie mam, sasiadow obskoczylem i tez nie maja, srednica zew.-16mm a grubosc-5mm Śliczne dzięki! To mi wystarczy! To chyba jest to o co mi chodzi! Znaczy się - ten wymiar i kształt, którego szukam Pozdrawiam! PS: no i pozdrowienia dla sąsiadów ;-) Cytuj
mart72 Napisano 24 Października 2008 Napisano 24 Października 2008 To tak, to dopiero drugi model jaki skleilem No to po prostu masz talent! Pozdrawiam. P.S. A masz gdzieś fotki pierwszego? Cytuj
Raflos Napisano 24 Października 2008 Autor Napisano 24 Października 2008 Z fotkami pierwszego to ciezko by bylo bo zostal w Polsce (Ural4320), a Grad emigracyjnie na Zielonej wyspie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi