Raflos Napisano 23 Października 2008 Autor Share Napisano 23 Października 2008 Kola pomierzone, ale niestety tylko linijka ba suwmiarki nie mam, sasiadow obskoczylem i tez nie maja, srednica zew.-16mm a grubosc-5mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Kola pomierzone, ale niestety tylko linijka ba suwmiarki nie mam, sasiadow obskoczylem i tez nie maja, srednica zew.-16mm a grubosc-5mm Śliczne dzięki! To mi wystarczy! To chyba jest to o co mi chodzi! Znaczy się - ten wymiar i kształt, którego szukam Pozdrawiam! PS: no i pozdrowienia dla sąsiadów ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 To tak, to dopiero drugi model jaki skleilem No to po prostu masz talent! Pozdrawiam. P.S. A masz gdzieś fotki pierwszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raflos Napisano 24 Października 2008 Autor Share Napisano 24 Października 2008 Z fotkami pierwszego to ciezko by bylo bo zostal w Polsce (Ural4320), a Grad emigracyjnie na Zielonej wyspie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi