bloodmanpl Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Oceńcie proszę - przepraszam za fotki, aparat siadł ... Mój pierwszy model .... nie odtłuściłem itp .... Pactrą malowane Jeszcze dół tylko nie pomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Pactrą, taaa? Aha. Radzę bardziej rozcieńczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodmanpl Napisano 25 Października 2008 Autor Share Napisano 25 Października 2008 ja wogole nie rozcienczam :P musze zaczac .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 ja wogole nie rozcienczam :P musze zaczac .. No. Zanim zaczniesz kolejny model przeczytaj wszystkie tematy związane z malowaniem. Zdaje się, że szybka Ci zaparowała. Wklejaj ją ostrożniej i mniejszą ilością kleju. Nie spiesz sie i wszystko rób powoli. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Ze zdjeciami to sie nie popisales. Dobrze by bylo abys jeszcze napisal, co to mialo byc za malowanie. Na razie nie widac znakow rozpoznawczych i jak sam napisales, nie jest pomalowany spod. Chyba pospieszyles sie z ta galeria. Model na tym etapie nadaje sie raczej do warsztatu, ale poniewaz to Twoje pierwsze dzielo, mozna przymknac oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi