rklinonet Napisano 27 Października Share Napisano 27 Października Cześć, Szukam zdjęć MIG-15 / LIM-1 w szczególności kokpitu. Będę wdzięczny za jakiekolwiek. Utknąłem na szczegółach kokpitu przy budowie modelu. Pozdrawiam. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 27 Października Share Napisano 27 Października Wpisz w wyszukiwarce Mig 15 kokpit, potem wybierz: obrazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rklinonet Napisano 28 Października Autor Share Napisano 28 Października Dziękuję, W sumie sam się poprosiłem o taką odpowiedź. Nie mniej, to jest oczywiście krok, od którego zacząłem poszukiwania. Zwracam się z pytaniem do grupy, ponieważ szukam zdjęć polskiego LIM-1, a nie dowolnego kokpitu MIG-15. Zdecydowana większość zdjęć dotyczy późniejszych modeli, w tym LIM2 albo 15BIS. Dla mnie to naturalne, bo są nowsze i pewnie znacznie więcej zdjęć się zachowało. odwiedziłem nawet izbę pamięci jednej z jednostek wojskowych na pomorzu i tam też nie znalazłem zdjęć tej wersji. Niestety nie znalazłem jeszcze źródła, z którego mógłbym wysnuć wniosek, że kabiny były identyczne lub czym się różniły. R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi