Bojar Napisano 28 Października Share Napisano 28 Października (edytowane) Witam, wyprzedaż nadwyżek magazynowych. Modele są moją własnością ponad pół roku. Koszt wysyłki Inpost- 14 zł bez względu na ilość zakupionych modeli . Modele przeważnie w stanie sklepowym, pudełka mogą nosić ślady składowania. Dla zainteresowanych mogę zrobić szczegółowe foty. Nie rezerwuję i nie wysyłam za pobraniem. 1. ICM 48281 - A-26C-15 Invader Korean War 1/48 - 160 zł 2. 3. Trumpeter 02283 P-51B Mustang, pudełko nosi ślady składowania 1/32 – 100 zł 4. Border BT-016 Jagdpanzer IV L/48 (early) + zestaw lin holowniczych w opakowaniu zastępczym (liny na dwa modele z fodziny PzIV) 1/35 – 170 zł 5. TIGER Model 4609 – AMX-10RC Tank Destroyer 1/35 – 190 zł Edytowane 3 Listopada przez Bojar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bojar Napisano 30 Października Autor Share Napisano 30 Października Aktualizacja, wysyłka za 0 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bojar Napisano 3 Listopada Autor Share Napisano 3 Listopada Zasobniki Griffon i Mustang z Trumpka już nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi