Artur_12 Napisano 1 Listopada Share Napisano 1 Listopada Cześć mam takową zagwozdkę: Potrzebuje lakieru w spreju (ponieważ nie mam aerografu) ale nie wiem który wybrać. kojarzę parę lakierów na przykład tamiya Ts-13 ale słyszałem że jest agresywny i nie opłaca się w porównaniu na przykład z vallejo acrylic gloss varnish Potrzebuje jakiegoś w miarę taniego dobre i łagodnego lakieru tak żeby oszczędził mi farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 1 Listopada Share Napisano 1 Listopada Godzinę temu, Artur_12 napisał: Cześć mam takową zagwozdkę: Potrzebuje lakieru w spreju (ponieważ nie mam aerografu) ale nie wiem który wybrać. kojarzę parę lakierów na przykład tamiya Ts-13 ale słyszałem że jest agresywny i nie opłaca się w porównaniu na przykład z vallejo acrylic gloss varnish Potrzebuje jakiegoś w miarę taniego dobre i łagodnego lakieru tak żeby oszczędził mi farby. samochodowy https://allegro.pl/oferta/t4w-lackspray-lakier-akrylowy-spray-bezbarwny-polysk-400ml-15053892009?bi_s=ads&bi_m=productlisting:desktop:query&bi_c=NTlhNWNkNjItYTlmYi00NDA5LWE1ODktNmNkYjU3MDk4ZmZmAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=c5cf707b-de5f-402d-985a-83ba015b3a94 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur_12 Napisano 12 Listopada Autor Share Napisano 12 Listopada Dzięki na razie niczego tam nie wyżarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi