raval74 Napisano 4 Listopada Share Napisano 4 Listopada Witam po dłuższej nieobecności chociaż preferuję pancerkę to zdecydowałem zlepić coś cywilnego wybór padł na Tamkę bo z mojego doświadczenia wiem że modele tej firmy są samo składalne ... się okaże Na początek kilka fotek zawartości pudła Pozdrawiam i zapraszam do warsztatu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 17 Listopada Autor Share Napisano 17 Listopada to walnąłem go na kanarka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 17 Listopada Share Napisano 17 Listopada Super. Możesz łopatologicznie wyjaśnić jak tak równiutko położyć lakier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 17 Listopada Share Napisano 17 Listopada 6 godzin temu, raval74 napisał: to walnąłem go na kanarka Jaka to farba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu0112 Napisano 17 Listopada Share Napisano 17 Listopada W dniu 4.11.2024 o 17:02, raval74 napisał: Witam po dłuższej nieobecności chociaż preferuję pancerkę to zdecydowałem zlepić coś cywilnego wybór padł na Tamkę bo z mojego doświadczenia wiem że modele tej firmy są samo składalne ... się okaże trzymam kciuki za budowę tego modelu. Powodzenia!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 17 Listopada Autor Share Napisano 17 Listopada 6 godzin temu, GTiStyle napisał: Super. Możesz łopatologicznie wyjaśnić jak tak równiutko położyć lakier? Przepraszam ale nie bardzo rozumiem pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 17 Listopada Autor Share Napisano 17 Listopada 5 godzin temu, _OldMan_ napisał: Jaka to farba ? To baza z palety ferari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 18 Listopada Share Napisano 18 Listopada 15 godzin temu, raval74 napisał: To baza z palety ferari Ale oryginalna czy modelarska, z jakiej firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 19 Listopada Autor Share Napisano 19 Listopada 20 godzin temu, _OldMan_ napisał: Ale oryginalna czy modelarska, z jakiej firmy ? Oryginalny kolor robiony w mieszalni Giallo Modena 4305, ale jak wolisz „modelarską farbę’ to chyba zero paints ma ten odcień w swojej ofercie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi