raval74 Napisano 4 Listopada Share Napisano 4 Listopada Witam po dłuższej nieobecności chociaż preferuję pancerkę to zdecydowałem zlepić coś cywilnego wybór padł na Tamkę bo z mojego doświadczenia wiem że modele tej firmy są samo składalne ... się okaże Na początek kilka fotek zawartości pudła Pozdrawiam i zapraszam do warsztatu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano Niedziela o 10:07 Autor Share Napisano Niedziela o 10:07 to walnąłem go na kanarka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano Niedziela o 16:17 Share Napisano Niedziela o 16:17 Super. Możesz łopatologicznie wyjaśnić jak tak równiutko położyć lakier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano Niedziela o 16:57 Share Napisano Niedziela o 16:57 6 godzin temu, raval74 napisał: to walnąłem go na kanarka Jaka to farba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu0112 Napisano Niedziela o 16:58 Share Napisano Niedziela o 16:58 W dniu 4.11.2024 o 17:02, raval74 napisał: Witam po dłuższej nieobecności chociaż preferuję pancerkę to zdecydowałem zlepić coś cywilnego wybór padł na Tamkę bo z mojego doświadczenia wiem że modele tej firmy są samo składalne ... się okaże trzymam kciuki za budowę tego modelu. Powodzenia!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano Niedziela o 22:31 Autor Share Napisano Niedziela o 22:31 6 godzin temu, GTiStyle napisał: Super. Możesz łopatologicznie wyjaśnić jak tak równiutko położyć lakier? Przepraszam ale nie bardzo rozumiem pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano Niedziela o 22:33 Autor Share Napisano Niedziela o 22:33 5 godzin temu, _OldMan_ napisał: Jaka to farba ? To baza z palety ferari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano Poniedziałek o 13:55 Share Napisano Poniedziałek o 13:55 15 godzin temu, raval74 napisał: To baza z palety ferari Ale oryginalna czy modelarska, z jakiej firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano Wtorek o 10:15 Autor Share Napisano Wtorek o 10:15 20 godzin temu, _OldMan_ napisał: Ale oryginalna czy modelarska, z jakiej firmy ? Oryginalny kolor robiony w mieszalni Giallo Modena 4305, ale jak wolisz „modelarską farbę’ to chyba zero paints ma ten odcień w swojej ofercie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi