ZIO BY NAITT Napisano 8 Listopada 2008 Autor Share Napisano 8 Listopada 2008 Postshading walnięty owszem , "z ręki" , aczkolwiek pastelami PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 9 Listopada 2008 Autor Share Napisano 9 Listopada 2008 Bliżej niż dalej ... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezetel Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Witam. Podziwiam wytrwałość w budowaniu floty polskiego lotnictwa. Co więcej - każdy następny model wygląda lepiej. Mam jednak pytanie - na ostatnim zdjęciu widać linkę poprowadzoną od górnego płata do podpory podwozia - czy to tylko tymczasowo - na czas budowy, czy tak ma już zostać? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 9 Listopada 2008 Autor Share Napisano 9 Listopada 2008 Mam jednak pytanie - na ostatnim zdjęciu widać linkę poprowadzoną od górnego płata do podpory podwozia - czy to tylko tymczasowo - na czas budowy, czy tak ma już zostać? Pozdrawiam. Wg. tej fotografii tak ma być : PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezetel Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Witam. No, faktycznie. Zdaje się, że to kolejny przejaw rodzimej myśli technicznej. U Niemców takiego rozwiązania nie było. Przy okazji - a rurka od chłodnicy? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 9 Listopada 2008 Autor Share Napisano 9 Listopada 2008 Rurka ( a właściwie rurki ) już doklejona , tak samo z resztą jak koła i śmigło . Jutro jeszcze kontrola świeżym okiem czy czegoś nie pominąłem i to by było na tyle ... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 10 Listopada 2008 Autor Share Napisano 10 Listopada 2008 No więc ostatni Albatros mi się skończył , teraz czas na "Małe Brandy" Galeria Albika i warsztat "Brandy" wkrótce . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi