ZIO BY NAITT Napisano 8 Listopada 2008 Autor Napisano 8 Listopada 2008 Postshading walnięty owszem , "z ręki" , aczkolwiek pastelami PZDR Cytuj
ZIO BY NAITT Napisano 9 Listopada 2008 Autor Napisano 9 Listopada 2008 Bliżej niż dalej ... PZDR Cytuj
pezetel Napisano 9 Listopada 2008 Napisano 9 Listopada 2008 Witam. Podziwiam wytrwałość w budowaniu floty polskiego lotnictwa. Co więcej - każdy następny model wygląda lepiej. Mam jednak pytanie - na ostatnim zdjęciu widać linkę poprowadzoną od górnego płata do podpory podwozia - czy to tylko tymczasowo - na czas budowy, czy tak ma już zostać? Pozdrawiam. Cytuj
ZIO BY NAITT Napisano 9 Listopada 2008 Autor Napisano 9 Listopada 2008 Mam jednak pytanie - na ostatnim zdjęciu widać linkę poprowadzoną od górnego płata do podpory podwozia - czy to tylko tymczasowo - na czas budowy, czy tak ma już zostać? Pozdrawiam. Wg. tej fotografii tak ma być : PZDR Cytuj
pezetel Napisano 9 Listopada 2008 Napisano 9 Listopada 2008 Witam. No, faktycznie. Zdaje się, że to kolejny przejaw rodzimej myśli technicznej. U Niemców takiego rozwiązania nie było. Przy okazji - a rurka od chłodnicy? Pozdrawiam. Cytuj
ZIO BY NAITT Napisano 9 Listopada 2008 Autor Napisano 9 Listopada 2008 Rurka ( a właściwie rurki ) już doklejona , tak samo z resztą jak koła i śmigło . Jutro jeszcze kontrola świeżym okiem czy czegoś nie pominąłem i to by było na tyle ... PZDR Cytuj
ZIO BY NAITT Napisano 10 Listopada 2008 Autor Napisano 10 Listopada 2008 No więc ostatni Albatros mi się skończył , teraz czas na "Małe Brandy" Galeria Albika i warsztat "Brandy" wkrótce . PZDR Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi