Bilonzo Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 Witam . Chciałbym Wam dzisiaj zaprezentować model, na którym zacząłem przygodę z modelarstwem (czyli coś z serii "Mój pierwszy model ) . Większość z Was już go pewnie widziała, ale Ci co nie mieli jeszcze okazji mogą sobie go obejrzeć (rewelacji nie będzie xD) . Malowany on był aerkiem . Fotki : Sorry za jakość zdjęć, ale były robione starszym telefonem Zapraszam do komentowania . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 No, no. Mój pierwszy model, a nawet drugi nie wygląda tak ładnie jak ten. Wprawdzie nad pierwszym nadal pracuje i od czasu do czasu coś w nim poprawiam, ale na pewno nie będzie wyglądał aż tak ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 No co ty chcesz Bilonzo Bardzo ładnie się prezentuje , Sklejony i pomalowany czysto i schludnie . Jedynie do czego można by było się przyczepić to że światła z tyłu zostały pomalowane zwykłymi farbkami,a nie typu clear , ale i tak to jest pikuś. Mnie bardzo podoba Twój model ,aaa i BMW,też niczego sobie . Świetne robota Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 Jak na 1 model to fajnie wyszedł. Przydałoby mu się troche połysku ale do tego dojdzie się z czasem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 29 Października 2008 Share Napisano 29 Października 2008 Bardzo fajnie wykonany model, czysto sklejony, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 29 Października 2008 Autor Share Napisano 29 Października 2008 Dzięki za komentarze . W tym modelu już nic nie będę dodawał . Może źle się w pierwszym poście tego tematu wyraziłem. Był to mój pierwszy model. Aktualnie mam 4 złożone modele, piąty w drodze i trzy w poczekalni :P. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 29 Października 2008 Share Napisano 29 Października 2008 Mi również bardzo się podoba merolek. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi