zyziek Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 (edytowane) Witam! In boxik Modelu Dragona skala 1:35 Model trochę stary ale "jary".Bsardzo dobre wykonanie wyprasek i detali(ruchome gąski )Zestaw zawiera 12 ramek z częściami + figurka kierowcy(brak elementów fototrawionych ale i bez tego się obędzie ). Ogólny rzut na zawartość pudełka: Instrukcja Ramki: A B C Drifter kalkomanie i radiostacja Gąski (Sorry za jakość zdjęć) Zestaw oceniam na 8/10 Edytowane 28 Października 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 No obecnie mamy nową dragonowską 250 z serii Premium, polecam. Fajniusie dodatki i malowanka, cena nieco wyższa od powyższego. Do tego kupujemy zestaw (DML) żołnierzy ze zwiadu SS "Vikinga" i wygląda pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 28 Października 2008 Autor Share Napisano 28 Października 2008 Jakubie ten oto model zakupiłem na ebayu (bardziej mi się opłacał)Widziałem wspomniany przez Ciebie zestaw ale wole mieć 60 zł w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 ten oto model zakupiłem na ebayu A no, to ceny się różnią bardziej. Brałem pod uwagę ceny tych modeli w sklepach internetowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 29 Października 2008 Share Napisano 29 Października 2008 Ejzyziek fajny on jest???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 30 Października 2008 Autor Share Napisano 30 Października 2008 Mały Sebek nie wiem nie pytałem się go (Można powiedzieć,że zaj******)Gąski się ruszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi