Pojara Napisano Niedziela o 18:17 Share Napisano Niedziela o 18:17 Witam serdecznie. Bardzo długo zwlekałem na pokazanie światu mojego pierwszego sklejonego i pomalowanego modelu plastikowego. M 10 zostało zbudowane około 4 lata temu i napędziło do realizacji kolejnych projektów które postanowiłem zamieścić na forum. Mój pojazd nie ma swojej histori, odzwierciedlenia w rzeczywistym działaniu podczas jego budowy jeszcze o tym nie wiedziałem po prostu skupiłem się na dokładności. Zamieszczam wątek w celu pokazania prawdopodobnie progresu jaki wydaje mi się poczyniłem w tej sztuce, pięknej sztuce. Mam załogantow aczkolwiek nie jestem jeszcze na nich gotowy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Niedziela o 19:09 Share Napisano Niedziela o 19:09 Trochę brudzeniem w niektórych miejscach przesadziłeś ale reszta spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumpel-stickin Napisano wczoraj o 14:16 Share Napisano wczoraj o 14:16 Akurat brudzenia to temat na tyle luźny, że nawet nie zwracał bym na to uwagi. Mógł być oryginalnie brudny nawet w przedstawiony sposób. Latało to w polu, błocie i może być cały w niejednoznaczny sposób. Dzieło sztuki. Działaj dalej i chwal się nowymi wyrobami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1124 Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu Fajnie zrobiony model. Gratulacje. Jakimi farbami malowałeś łuski pocisków? Bardzo mi się podoba ten efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pojara Napisano 7 godzin temu Autor Share Napisano 7 godzin temu 6 godzin temu, Tomek1124 napisał: Fajnie zrobiony model. Gratulacje. Jakimi farbami malowałeś łuski pocisków? Bardzo mi się podoba ten efekt. Dziękuje. Próby pomalowania metalizerem amunicji skończyła się totalną klapą ponieważ farba Vallejo game color brass nie kryła tego tak jak bym chciał, prawdopodobnie a raczej brak doświadczenia. Byłem sfrustrowany i postanowiłem dokupić amunicje. Pomalowałem granat nakleilem kalkę z numerami a samą łuske potraktowałem dark wash-em w taki sposób żeby jak najbardziej oddawała ( przypominam że to była moja pierwsza przygoda z modelarstwem ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi