panmopsik Napisano 26 Listopada Share Napisano 26 Listopada 19 godzin temu, Sjmport napisał: Zamierzam cieszyć się hobby. Tak trzymaj. Podoba mi się nr 9 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 26 Listopada Autor Share Napisano 26 Listopada 23 minuty temu, panmopsik napisał: Tak trzymaj. Podoba mi się nr 9 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 26 Listopada Autor Share Napisano 26 Listopada (edytowane) Godzinę temu, giberes napisał: Niczego nie proponuję, bo o nic nie byłem proszony- to ja prosiłem, bo jestem trochę ślepy + słaba ostrość tego zdjecia sprawia, że nie widzę dobrze szczegółów. Tak lekko wystaje to fakt. Raczej w tym modelu tego poprawiać już nie będę. W kolejnym już będzie poprawnie. Zresztą ten szybowiec już dwa razy spadł z półki i był naprawiamy to wolę go nie tykać bo posypie się do reszty. Edytowane 26 Listopada przez Sjmport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 27 Listopada Autor Share Napisano 27 Listopada 20. Gejsza cienia 1/35 Kuźnia Fantastyki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 27 Listopada Autor Share Napisano 27 Listopada 21. Astronautka 1/24 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 27 Listopada Autor Share Napisano 27 Listopada 22. Sister of mercy (pin-up) 1/35 3DPRINTTAVERN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 27 Listopada Autor Share Napisano 27 Listopada 23. Soldier of future 1/22 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 27 Listopada Autor Share Napisano 27 Listopada 24. Lucy 1/35 3DPRINTTAVERN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 27 Listopada Autor Share Napisano 27 Listopada 25. Me-163B Academy 1/72 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 27 Listopada Autor Share Napisano 27 Listopada (edytowane) 26. Mitsubishi Zero Airfix 1/72 Brąz Tychy 2024 Edytowane 27 Listopada przez Sjmport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 28 Listopada Autor Share Napisano 28 Listopada 27. Schwimmwagen Tamiya 1/35 Brąz Mazańcowice i Tychy 2023 oraz Katowice 2024 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 28 Listopada Autor Share Napisano 28 Listopada 28. E-15 Das Werk 1/35 Brąz Tychy 2024 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 28 Listopada Autor Share Napisano 28 Listopada 29. M3 Scout Car ESCI 1/72 Brąz Katowice 2024 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 28 Listopada Autor Share Napisano 28 Listopada 30. Grille First to Fight 1/72 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 28 Listopada Autor Share Napisano 28 Listopada 31. Ford GPA Academy 1/72 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 28 Listopada Autor Share Napisano 28 Listopada 32. T-54 Trumpeter 1/72 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 28 Listopada Autor Share Napisano 28 Listopada 33. M13 Coyote 1/72 Srebro Katowice 2022 i srebro Tychy 2023 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 28 Listopada Autor Share Napisano 28 Listopada 34. Flakpanzer Coelian Dragon 1/72 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 4 Grudnia Autor Share Napisano 4 Grudnia 35. Panzer IV ausf.H Revell 1/72 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 4 Grudnia Autor Share Napisano 4 Grudnia 35-2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi