neptun1939 Napisano 15 Grudnia 2024 Share Napisano 15 Grudnia 2024 Cześć. Znalazłem chwilę czasu na na obfotografowanie figurek skończonych na rocznicę Barbarossy. Figurki z zestawu Master Boxa "Counterattack, summer 1941", wykonane prosto z pudła. Lekko podkreśliłem tylko rzeźbę i szwy. Malowane dedykowanym zestawem farb AK do drugowojennych sowietów ( totalnie nietrafione kolory). Muszę dodać jeszcze jakiś inny matt na całość, bo jak widać, po 2 warstwach matu z Vallejo nadal są satynowe. Zestaw bardzo przyjemny w budowie. Pozycje bardzo fajne, dynamiczne, duża zgodność historyczna, z tego co sprawdzałem po literaturze. Na chwilę obecną figurki w wersji czystej - brudzenie dojdzie podczas budowy dioramki. Cieniowanie lekkie - nie lubię komiksowego, ostrego cieniowania. I po kolei. Oficer z PPD-40 Strzelec 1: Strzelec 2: Strzelec 3: Strzelec 4: Strzelec 5: Zapraszam do oceny i komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi