Ipkinss Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Hej! Ponieważ ostatnio rzadko bywam w rodzinnym mieście, a więc i z dala od mojego warsztatu, na którym czekają główne projekty, postanowiłem w miarę możliwości kleić cokolwiek na wyjazdach Z tych względów "otworzyłem" kolekcję samolotów w skali 1/144 I oto jako pierwszego przedstawiam Wam revellowskiego Huntera w tejże skali. Model przedstawia maszynę w barwach Szwajcarskich Sił Powietrznych z okresu lat 60-tych. Jeśli chodzi o samą budowę to był bezproblemowa. Model kleił się bardzo dobrze. Malowałem Humbrolami maskując kamuflaż za pomocą Maskolu. Kalki również układały się dobrze z pomocą płynów Gunze. A oto zdjęcia: Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 No i bardzo fajny! Fajne cieniowanie wyszło na skrzydłach. Co mi się nie podoba to spód jakiś taki chropowaty. ALe samolot robi bardzo dobre wrażenie! Respekt, zwłaszcza, że to 144. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 1 Listopada 2008 Autor Share Napisano 1 Listopada 2008 Hej! Dzięki A spód chropowaty bo farba mnie całkowicie zawiodła - Stainless Steel Model Mastera :( Trzeba przerzucić się na Alclady i nie będzie problemu. Nauczka na przyszłość Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi