kartoniak Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Witam wszystkich jest to moja pierwsza relacja na tym forum. Chce się pochwalić relacją mojej dioramy ''Antyterroryści Radom'' kiedyś nieoficjalnie podglądałem ćwiczenia Radomskiego SAT-u i tak mnie natchnęło żebym zrobił coś takiego. Do dioramy jak na razie wykorzystałem pojazd RANGE ROVER I, figurki Revell-a German Commando Special Forces (KSK) i wiele innych rzeczy w budowie jest jeszcze Volkswagen T5, drzewa itp. lecz tego zdjęć jeszcze nie zrobiłem. Proszę nie zwracać uwagi na datę na zdjęciach jest zła zdjęcia robione wczoraj. Większość informacji z nieoficjalnych źródeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Skala 1/72? Bo nie podałeś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kartoniak Napisano 1 Listopada 2008 Autor Share Napisano 1 Listopada 2008 Tak wszystko w 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kartoniak Napisano 1 Listopada 2008 Autor Share Napisano 1 Listopada 2008 Jutro postaram się wrzucić kolejną porcję zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi