MayonesEXG7 Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu Witam. Zlecę odpłatnie, wykonanie kalek 1.35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu Mogę się dorzucić do projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 10 godzin temu Autor Share Napisano 10 godzin temu (edytowane) 3 godziny temu, Tom71 napisał: Mogę się dorzucić do projektu. Dorzucić?Czy robisz? Nie wiem, jak traktować odpowiedź. Edytowane 10 godzin temu przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu W sensie finansowo mogę się dołożyć, czyli też bym chciał takie kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 7 godzin temu Autor Share Napisano 7 godzin temu (edytowane) Pisz na priv Edytowane 7 godzin temu przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi