MayonesEXG7 Napisano wczoraj o 10:13 Share Napisano wczoraj o 10:13 Witam. Zlecę odpłatnie, wykonanie kalek 1.35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano wczoraj o 10:22 Share Napisano wczoraj o 10:22 Mogę się dorzucić do projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano wczoraj o 13:42 Autor Share Napisano wczoraj o 13:42 (edytowane) 3 godziny temu, Tom71 napisał: Mogę się dorzucić do projektu. Dorzucić?Czy robisz? Nie wiem, jak traktować odpowiedź. Edytowane wczoraj o 13:43 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano wczoraj o 14:33 Share Napisano wczoraj o 14:33 W sensie finansowo mogę się dołożyć, czyli też bym chciał takie kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 23 godziny temu Autor Share Napisano 23 godziny temu (edytowane) Pisz na priv Edytowane 23 godziny temu przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi