MayonesEXG7 Napisano wczoraj o 10:13 Share Napisano wczoraj o 10:13 Witam. Zlecę odpłatnie, wykonanie kalek 1.35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano wczoraj o 10:22 Share Napisano wczoraj o 10:22 Mogę się dorzucić do projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano wczoraj o 13:42 Autor Share Napisano wczoraj o 13:42 (edytowane) 3 godziny temu, Tom71 napisał: Mogę się dorzucić do projektu. Dorzucić?Czy robisz? Nie wiem, jak traktować odpowiedź. Edytowane wczoraj o 13:43 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano wczoraj o 14:33 Share Napisano wczoraj o 14:33 W sensie finansowo mogę się dołożyć, czyli też bym chciał takie kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano wczoraj o 16:06 Autor Share Napisano wczoraj o 16:06 (edytowane) Pisz na priv Edytowane wczoraj o 16:06 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi