Mirek-M128 Napisano 28 Grudnia 2024 Share Napisano 28 Grudnia 2024 (edytowane) Na sprzedaż nowa zaginarka Rafhart V3 200+ koszty wysyłki.V5 Sprzedana Edytowane 7 Marca przez Mirek-M128 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek-M128 Napisano 29 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2024 250+wysyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek-M128 Napisano 11 Stycznia Autor Share Napisano 11 Stycznia 250 z wysyłką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 5 Marca Share Napisano 5 Marca Pewnie byś nie sprzedała oddzielnie , bo ja bym wolał większą. To mogę obie kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 5 Marca Share Napisano 5 Marca Może ty 200 za dużą a ja 50 za małą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek-M128 Napisano 6 Marca Autor Share Napisano 6 Marca 20 godzin temu, pawełg napisał: Pewnie byś nie sprzedała oddzielnie , bo ja bym wolał większą. To mogę obie kupić. Mała została sprzedana. Duża 200 + wysyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełg Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca To ja tą dużą kupię. Podaj numer konta do przelewu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek-M128 Napisano 10 Marca Autor Share Napisano 10 Marca Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi