indus Napisano 30 Grudnia 2024 Share Napisano 30 Grudnia 2024 (edytowane) Prosty model i podstawka. Kontynuacja zainteresowania japońską bronią pancerną. Edytowane 7 Stycznia przez indus Zmiana figurek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 30 Grudnia 2024 Share Napisano 30 Grudnia 2024 Cukierkowaty, fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vsk9 Napisano 30 Grudnia 2024 Share Napisano 30 Grudnia 2024 Bardzo mi się podoba ta mała podstawka, super wykonana . Sam Ha-Go też bomba wg mnie, zwłaszcza weathering. To model Dragona czy jakiegoś innego producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 30 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2024 44 minuty temu, Vsk9 napisał: Bardzo mi się podoba ta mała podstawka, super wykonana . Sam Ha-Go też bomba wg mnie, zwłaszcza weathering. To model Dragona czy jakiegoś innego producenta? Dziękuję za opinię. Model Dragona prosto z pudełka. Można było go trochę zwaloryzować, ale podszedłem do tej pracy relaksacyjnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi