Jurras Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Podczas wizyty na giełdzie różności natknąłem się na starego Wreck Trucka , model był niekompletny i zdewastowany , ale cena 10 pln zachęcała do kupna nawet na złom modelarski . Przerobiłem go na Jet Trucka , nie jest to jakaś rewelacja , ale to zawsze coś nowego ( starego) w mojej kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Świetny pomysł!! Zrób koniecznie jakąś zabudowę tyłu!! Międzyosiówki albo osłony na koła. Przydałoby się też wcisnąć całego bliźniaka. Malowanie całkiem fajnie wyszło. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Zrób koniecznie jakąś zabudowę tyłu!! Międzyosiówki albo osłony na koła. Przydałoby się też wcisnąć całego bliźniaka. Kolega pewnie wzorował się na takim trucku : http://www.kaimanaaviation.com/AV3-ShockleyJetTruck(2)Small.jpg Tak więc wygląd modelu jak najbardziej właściwy . Sam pomysł bardzo ciekawy i nowatorski . Widać coś z niczego , a jednak wyszło bardzo ciekawie. Przyczepił bym się co do koloru zderzaka.Ja osobiście bym zmienił kolor na inny,ale to tylko moje zdanie . P.S. Ale Ci się trafiło kupić na tej giełdzie... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikey Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Jestem jak najbardziej za, to oryginalny pomysł ale ta turbina mi w ogóle nie wygląda tak jak powinna... To już koledzy od lotnictwa się powinni wypowiedzieć. Za to pomysł rewelacja, raz jeszcze podkreślam. http://www.stuntnight.co.uk/images/thunder_ft05_dj4.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi