danielevsky Napisano Piątek o 17:55 Share Napisano Piątek o 17:55 Dzień dobry w Nowym Roku. Na wstępie życzę wszystkim grupowiczom dużo zdrowia i spełniania modelarskich marzeń. Popełniłem Tygrysa. TAKOM 2201 Tiger I Michael Witmann. Drugi czołg w moim życiu po przedstawianym tu K2. Nie mam pojęcia czy wyszło dobrze, bo jak wspomniałem to mój drugi czołg. Boję się że przesadziłem z rdzą, brudem i ogólnym artystycznym bajzlem. Ale chciałem żeby wyszedł taki styrany z frontu. Gąski w tym modelu nauczyły mnie pokory , metalowa lufa i kilka dodatków mojego autorstwa. Malowany pędzlami i farbami Hataka BL. Czekam na konstruktywną dyskusję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Piątek o 18:04 Share Napisano Piątek o 18:04 Masz rację, przesadziłeś trochę z brudem (bardziej by tu kurz pasował niż brud) - ale jeżeli to malowanie pyndzlem to chapeau bas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi