scros Napisano 22 Sierpnia 2006 Share Napisano 22 Sierpnia 2006 Korzystają z uprzejmości kolegi grzegorza - otrzymałem od niego - Smit-a w skali 1:200. Nie wiem dlaczego tego chce - ale bedzie miał konkurencje he h he he he he Model wykonam jako smit nederland. Dzien 1 - musiałem stanać z pracami na pokładzie ponieważ zabrakło białej farby a bez nie ani rusz. Zestaw prezentuje sie dobrze - wiec ciekawie sie zapowiada jego budowa. chwilę pózniej mamy - kadłub - he he he własnie zacząłem sie zastanawiac czy by go RC nie zrobic he he he ale troche mnie zniechecila wielkość modelu - chociaz nie bylo by to nie mozliwe sa przeciez czolgi w 1/72 RC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 22 Sierpnia 2006 Share Napisano 22 Sierpnia 2006 Ktos go w koncu zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi