Piotrek W. Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Witam, oto Obi-Wan's Jedi Starfighter z Revell'a. Jest to "Easy kit" czyli z założenia to model, który można złożyć bez użycia kleju. Niektóre części są już pomalowane jednak większość modelu ma kolor szarobrunatnego plastiku co aż się prosi o malowanie, co uczyniłem . Ogólnie jestem zadowolony z zestawu Revell'a. Jest przyzwoicie zdetalowany, a zwłaszcza kokpit. Za niezbyt duże pieniądze (ok. 40 zł) mamy bardzo fajny model ze świata "Gwiezdnych Wojen". A teraz zdjęcia: TUTAJ zapraszam na wątek warsztatowy. Pozdrawiam, Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Bardzo fajnie Ci to wyszło. Muszę porównać z oryginalnym modelem (niezmodyfikowanym) Revella. U mnie leży kilka takich, ale Imperialnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Fajny, jedyne do czego bym się przyczepił, to za mało "metaliczny" R2D2. Ludzika do kabiny nie dali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek W. Napisano 2 Listopada 2008 Autor Share Napisano 2 Listopada 2008 Dzięki za miłe słowa. jedyne do czego bym się przyczepił, to za mało "metaliczny" R2D2. Toż to R4 a nie R2D2. A ten typ nie był aż tak "blaszany", tak mi przynajmniej na zdjęciach wygląda. Ludzika dali ale był paskudny, więc się został na zewnątrz. Kolorowanie ludków to sztuka dużo trudniejsza niż prostych latadeł i muszę ją jeszcze mocno poćwiczyć. Można powiedzieć, że Obi-wan jeszcze nie wsiadł do swojej maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 super,fajne slady zuzycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi