okonek Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Dalem taki temat w lotnictwie wiec dam i tutaj Pierwszy model z mojej kolekcji chyba nie musze przedstawiac PS. Wkrotce pojawi sie poprawiona relacja w archiwum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okonek Posted January 22, 2006 Author Share Posted January 22, 2006 Kolejny znany ale chyba juz nie dla wszystkich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okonek Posted January 29, 2006 Author Share Posted January 29, 2006 Kolejne trzy i juz ostatnie podwodniaki z mojej kolekcji . Powstaly w okresie, gdy klepalem jeszcze kazdy temat. Wersje prosto z pudelka. Dzisiaj zrobilbym je inaczej Przedstawiac modeli chyba nie musze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 okonek PS. Wkrotce pojawi sie poprawiona relacja w archiwum ekhem kiedy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
okonek Posted November 15, 2007 Author Share Posted November 15, 2007 Kiedy No nie wiem. Malo czasu ostatnio co sie odbija na prowadzonej w tej chwili relacji. Kiedys w chwili jego wiekszego naplywu pewnie to zrobie. Sa jeszcze trzy rzeczy, ktore nie do konca mi sie w modelu podobaja : radar Top Plate, wyrzutnie RBU-1000 i stery. Roboty troche bedzie wiec w tej chwili nic nie moge obiecac PS. Stara relacja jakby co jest na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts