Valderin Napisano 27 Stycznia Share Napisano 27 Stycznia (edytowane) Witam serdecznie. Pozniej fociszcza moich ostatnich wypocin. Jako, ze skonczylem pare modeli w ciagu ostatnich paru dni to zostana podzielone tematy dla latwiejszego ogladania. AS90 - Stary Trumpek, gaski od Bronco i plecako-kocyki od Black Doga. Ogolnie mimo swoich lat model sie fajnie skladal, nie bylo wiekszych problemow. M109 Doher - Kinetic i plecaczko-kocyki - gdzies tam z otchlani Aliexpressu wiec nie wiem czyja to kopia. Ogolnie tyle bluzgow ile polecialo przy skladaniu tego Kinetica to jeszcze u mnie przy modelach nie bylo. Blad na bledzie w instrukcji, kupa nadlewek do czyszczenia, a gaski to juz w ogole jakas tragedia - ogolnie odetchnalem z ulga jak go zlozylem. CV90 40C - HB troche randomowe w tym zestawieniu, ale juz nie bede zakladal nowego tematu. Plecaczki z otchlani Aliexpressu i w sumie tyle. Modele byly skladane w ciagu ostatnich 12-15 miesiecy, ale dopiero ok 1-2 miesiace temu zabralem sie do malowania ich. Modele minus M109 bez wiekszych problemow i skladaly sie ok. Odnosnie malowania i brudzingu to psikane ATOMami od Miga i brudzing z VMSu. Edytowane 27 Stycznia przez Valderin 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukulik13 Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia 21 godzin temu, Valderin napisał: Witam serdecznie. Pozniej fociszcza moich ostatnich wypocin. Jako, ze skonczylem pare modeli w ciagu ostatnich paru dni to zostana podzielone tematy dla latwiejszego ogladania. AS90 - Stary Trumpek, gaski od Bronco i plecako-kocyki od Black Doga. Ogolnie mimo swoich lat model sie fajnie skladal, nie bylo wiekszych problemow. M109 Doher - Kinetic i plecaczko-kocyki - gdzies tam z otchlani Aliexpressu wiec nie wiem czyja to kopia. Ogolnie tyle bluzgow ile polecialo przy skladaniu tego Kinetica to jeszcze u mnie przy modelach nie bylo. Blad na bledzie w instrukcji, kupa nadlewek do czyszczenia, a gaski to juz w ogole jakas tragedia - ogolnie odetchnalem z ulga jak go zlozylem. CV90 40C - HB troche randomowe w tym zestawieniu, ale juz nie bede zakladal nowego tematu. Plecaczki z otchlani Aliexpressu i w sumie tyle. Modele byly skladane w ciagu ostatnich 12-15 miesiecy, ale dopiero ok 1-2 miesiace temu zabralem sie do malowania ich. Modele minus M109 bez wiekszych problemow i skladaly sie ok. Odnosnie malowania i brudzingu to psikane ATOMami od Miga i brudzing z VMSu. Gratuluję super wykonanych modeli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia Ładne to wszystko Dodatki na Doherze wyglądają na kopię zestawu Legend LF1267. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi