halset Napisano 6 Lutego Share Napisano 6 Lutego Takie coś się robi, dosłownie 5 dni temu zaczęty (zabójcze tempo jak na mnie Do przyklejenia zostały dosłownie 2 elementy + sworznie gąsienic (miały być ruchome według Trumpetera, ale to nie miało szans się udać więc skleiłem na stałe), podszlifować parę elementów (tłumik bije po oczach) i dopasować i poszpachlować figurki. Tak więc malowanie tuż tuż. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 6 Lutego Share Napisano 6 Lutego A co załoganci wszyscy w takich samych kapeluszach?nie będziesz urozmaicał?;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 6 Lutego Autor Share Napisano 6 Lutego 11 minut temu, piotrkur napisał: A co załoganci wszyscy w takich samych kapeluszach?nie będziesz urozmaicał?;-) Taka stylówa była wtedy hot: A poza tym ma być bezstresowo, prosto z pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 6 Lutego Share Napisano 6 Lutego Karła oni u Ciebie w spec beretach wszyscy są?ślepy człowiek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 6 Lutego Autor Share Napisano 6 Lutego 8 minut temu, piotrkur napisał: Karła oni u Ciebie w spec beretach wszyscy są?ślepy człowiek.. Nie znam się na tym kompletnie więc jak coś jest nie tak to jeszcze nie jest za późno żeby zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 6 Lutego Share Napisano 6 Lutego 15 minut temu, halset napisał: Nie znam się na tym kompletnie więc jak coś jest nie tak to jeszcze nie jest za późno żeby zmienić. Nie,no eśli wszyscy mają berety to ok,w swej ślepocie widziałem czapki z daszkiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 6 Lutego Share Napisano 6 Lutego Te berety są całkiem zdeformowane. Miałem właśnie nieprzyjemność przerobić taki (z Mini Artu jak sądzę). Ten człowiek co je spłodził dokonał czegoś w rodzaju hybrydyzacji beretu z amarykańską czapką oficerską... koszmar. Radzę odetnij i wyrzuć je do kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi