tees Napisano 7 Listopada 2008 Napisano 7 Listopada 2008 Witajcie . POMOCY. Potrzebuje wszelkiej dokumentacjii na temat STARa-28,29. Może ma ktoś plany ,zwymiarowania, zdjęcia z którymi może się ze mną podzielić. Dotyczy wersji skrzyniowej ,wywrotki i ciągnika siodlowego. To samo tyczy się jelcza. i jeszcze jedna prośba .Czy ma ktoś zdjęcia ,wymiary jelcza śmieciary. Za wszelką pomoc będę dozgonnie wdzięczny. Pozdrawiam. Cytuj
Bodzio Napisano 7 Listopada 2008 Napisano 7 Listopada 2008 Mam i posiadam wymiary Stara 28 (książeczka obsługi ) . Tylko jest mały problem ... nie posiadam skanera żeby odbić Ci to Jedynie może jakieś fotki by mi się udało zrobić ... To tyle mogę pomóc. Pozdrawiam. Cytuj
ccrriiss Napisano 7 Listopada 2008 Napisano 7 Listopada 2008 tess jutro Ci zeskanuję wymiary i kilka innych rzeczy Cytuj
Bodzio Napisano 8 Listopada 2008 Napisano 8 Listopada 2008 Tak więc bez skanera udało mi się co nieco ''sfocić''. STAR 28 ''skrzynia'' : Silnik S530A1 z zapłonem samoczynnym : Ciągnik Siodłowy : Podwozie Ż28 : Sorry za tak słabe foty ale tylko takie mi się udało zdobyć . myślę że choć troche pomogłem . Pozdrawiam. Cytuj
tees Napisano 11 Listopada 2008 Autor Napisano 11 Listopada 2008 Bodzio - serdeczne dzięki za rysuneczki. Napewno będą pomocne. Ja jestem lotnikiem a te autka chcę zrobić w ramach odskoczni od fruwadełek. Niestety nie posiadam żadnej dokumentacjii na temat motoryzacjii oprócz fotek jelcza wywrotki. W ramach wdzięczności zamieszcze je w najbliższym czasie w walkaroundach. Pozdrawiam. Cytuj
miners Napisano 12 Kwietnia 2010 Napisano 12 Kwietnia 2010 czy nadal potrzebujesz fotografie Stara 28/29 jeśli tak, skontaktuj się ze mną poprzez gg 6339605.Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi