wojtek78555 Napisano 13 Lutego 2025 Share Napisano 13 Lutego 2025 Koniec! Projekt BRDM-2 w barwach chorwackiej 7. Brygady Gwardii „Puma” dobiegł końca. Choć materiałów źródłowych było niewiele, starałem się jak najwierniej odwzorować pojazd, bazując na dostępnych zdjęciach i informacjach. Cały proces był świetnym wyzwaniem i kolejnym krokiem w mojej modelarskiej przygodzie. Cieszę się, że mogłem podjąć się tego projektu i dziękuje wszystkim za wszelkie wskazówki i pomoc w budowie tego modelu. W tym roku ma się odbyć IX MODEL SHOW w Poznaniu, więc będzie to mój pierwszy model przygotowany na to wydarzenie. Dzięki wielkie i zapraszam do oglądania! PS. Krytyka wskazana 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukulik13 Napisano 14 Lutego 2025 Share Napisano 14 Lutego 2025 Kolejny rewelacyjny model Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 15 Lutego 2025 Share Napisano 15 Lutego 2025 Pojazdy z wojny na Bałkanach, zawsze wyróźniają się niebanalnym kamuflażem. Ma to swój wojenny urok. Fajny wóz!! ! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro Napisano 9 Marca 2025 Share Napisano 9 Marca 2025 Fajny,jedno co się tylko rzuca w oczy to plamy kamuflarzu,niekoniecznie podobne do tych ze zdjęć,szczególnie okolice prawego przedniego nadkola. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 10 Marca 2025 Share Napisano 10 Marca 2025 Świnia zawsze w moim sercu ładnie pomalowany. Ode mnie 10/10 !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi