wojtek78555 Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego Koniec! Projekt BRDM-2 w barwach chorwackiej 7. Brygady Gwardii „Puma” dobiegł końca. Choć materiałów źródłowych było niewiele, starałem się jak najwierniej odwzorować pojazd, bazując na dostępnych zdjęciach i informacjach. Cały proces był świetnym wyzwaniem i kolejnym krokiem w mojej modelarskiej przygodzie. Cieszę się, że mogłem podjąć się tego projektu i dziękuje wszystkim za wszelkie wskazówki i pomoc w budowie tego modelu. W tym roku ma się odbyć IX MODEL SHOW w Poznaniu, więc będzie to mój pierwszy model przygotowany na to wydarzenie. Dzięki wielkie i zapraszam do oglądania! PS. Krytyka wskazana 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukulik13 Napisano 14 Lutego Share Napisano 14 Lutego Kolejny rewelacyjny model Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego Pojazdy z wojny na Bałkanach, zawsze wyróźniają się niebanalnym kamuflażem. Ma to swój wojenny urok. Fajny wóz!! ! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro Napisano 9 Marca Share Napisano 9 Marca Fajny,jedno co się tylko rzuca w oczy to plamy kamuflarzu,niekoniecznie podobne do tych ze zdjęć,szczególnie okolice prawego przedniego nadkola. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca Świnia zawsze w moim sercu ładnie pomalowany. Ode mnie 10/10 !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi