Mannet Posted April 16, 2025 Posted April 16, 2025 Hej czy ma ktoś może zdjęcie zbliżenia na montaż stanowiska anteny ? chodzi mi o ten cylinder z izolacją - czy to było dospawane do pancerza ? wszystko co udaje mi się znaleźć jest mało czytelne... Quote
bulik58 Posted April 17, 2025 Posted April 17, 2025 W dniu 16.04.2025 o 16:18, Mannet napisał: Hej czy ma ktoś może zdjęcie zbliżenia na montaż stanowiska anteny ? chodzi mi o ten cylinder z izolacją - czy to było dospawane do pancerza ? wszystko co udaje mi się znaleźć jest mało czytelne... Wszystko zależy od tego gdzie i jak szukasz. Masz kluczowe słowo ,, Sternantenne D ,, wystarczy wrzucić do wyszukiwarki i np. .... BefehlsJagdPanther extension poles question , Quote
Mannet Posted May 22, 2025 Author Posted May 22, 2025 a no widzisz... jak szukałem po googlach grafika to nie znajdywałem nic konkretnego... dzięki za linka, w wolnej chwili prześledzę ten wątek! Quote
Recommended Posts