Mannet Napisano 16 Kwietnia Share Napisano 16 Kwietnia Hej czy ma ktoś może zdjęcie zbliżenia na montaż stanowiska anteny ? chodzi mi o ten cylinder z izolacją - czy to było dospawane do pancerza ? wszystko co udaje mi się znaleźć jest mało czytelne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia W dniu 16.04.2025 o 16:18, Mannet napisał: Hej czy ma ktoś może zdjęcie zbliżenia na montaż stanowiska anteny ? chodzi mi o ten cylinder z izolacją - czy to było dospawane do pancerza ? wszystko co udaje mi się znaleźć jest mało czytelne... Wszystko zależy od tego gdzie i jak szukasz. Masz kluczowe słowo ,, Sternantenne D ,, wystarczy wrzucić do wyszukiwarki i np. .... BefehlsJagdPanther extension poles question , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi