zbiegu Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 Przedstawiam obiecany in box Pudełko: Kalki, światła tylne i opony: Kasta: Cała reszta z silnikiem włącznie: I instrukcja ( polecam przyjrzenie się jej bliżej, szczególnie sposobowi montażu silnika, skrzyni biegów i całej komory silnikowej są nawet imitacje przewodów elektrycznych silnika, tylne zawieszenie i układ wydechowy to też małe cacko w tym modelu): I na koniec małe podsumowanie obu in box-ów, Camaro który wstawiłem wcześniej i Dodge-a mogę powiedzieć że seria Revella Motor City Muscle Cars to moim zdaniem najlepiej wykonane modele samochodów w ofercie producenta polecam szczerze każdemu. PS. Do kolekcji brakuje mi jeszcze tylko i aż: Dodge-a Chalengera, Hemi Cudy w dwóch wersjach cabrio i z twardym dachem i Forda Mustanga Gt 350 i 500 oczywiście wszystkie z lat '68-'70 jak tylko kupie to na pewno sie "pochwalę". Tyle ja reszte oceńcie sami. przy odrobinie szczęścia będzie wyglądał jakoś tak: Co prawda jest to model z 1970 roku, ale chodzi o ogólne pojęcie tego co mam zamiar z nim zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t310 Napisano 24 Listopada 2008 Share Napisano 24 Listopada 2008 No to widzę że kolega ładnie przedstawił nowiutki modelik. Ale powiedz jescze gdzie kupiłeś ten modelik i za ile ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 24 Listopada 2008 Share Napisano 24 Listopada 2008 Fajny ten czarny Charger który jest na focie. Tylko w modelu ten pomarańczowy przód pomaluj jak całą kastę...będzie wyglądał jeszcze bardziej groźnie Czekam na relację Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi