szyszka Napisano 4 Maja Share Napisano 4 Maja Heja wszystkim, dość dawno mnie tu nie było ale wróciłem, a wracam z migiem ubek w 72, model trampka przepakowany przez MM z polskimi kalkami i pitotem od mastera Model w miarę fajny, dobrze sie go składało ale wszystkie golenie podwozia pękły mi conajmniej raz podczas budowy, czy to wada modelu czy moje zbyt agresywne manewrowanie modelem? tego nie wiem Kilka mniejszych części niestety zostało złożone w ofierze bogom dywanów... więc antenki i rurki z przodu ni ma ja już nie przedłużam, a tu zdjęcia tyle z miga, a następny już się szykuje, co ciekawe też związane ze Skalskim, tylko nie z jego portretem na statecznikach tylko jego mustang to już na tyle ode mnie, widzimy sie w Nowym Targu albo w warsztacie z rumakiem 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Maja Share Napisano 4 Maja Ogólne wrażenie bardzo dobre Podoba mi się malowanie plam kamo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi