Robi Napisano 22 Grudnia 2025 Share Napisano 22 Grudnia 2025 Nie mów nic więcej, znam ten moment kiedy musisz podłożyć delikatne kalki na bardzo nierównej powierzchni mając tylko jedną próbę... Ale patrząc na to jak się człowiek musi z takim czymś namęczyć to wyszło bardzo dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekZ Napisano Wtorek o 20:45 Autor Share Napisano Wtorek o 20:45 Poobijałem tygrysa, chyba trochę za randomowo i za dużo, więc trzeba będzie się ratować przy kurzeniu i błoceniu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano wczoraj o 07:54 Share Napisano wczoraj o 07:54 Te z boku na ostatniej focie to ślady po pociskach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekZ Napisano wczoraj o 07:57 Autor Share Napisano wczoraj o 07:57 2 minuty temu, Robi napisał: Te z boku na ostatniej focie to ślady po pociskach? Nie, to obdrapany do podkładu zimmerit... próbowałem się wzorować na NightShifcie, ale moja precyzja w malowaniu drobnych szczegółów jest ... mizerna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi