mike79 Napisano 20 Listopada 2008 Share Napisano 20 Listopada 2008 Witam Przedstawiam moją pierwszą figurke jaką wykonałem. W zamysle ma byc na winietce, w odwiedziny do ruska idzie niemiaszek. Licze na rady i uwagi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 20 Listopada 2008 Share Napisano 20 Listopada 2008 Zrób mu oczy, a tak jest fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike79 Napisano 20 Listopada 2008 Autor Share Napisano 20 Listopada 2008 Zrób mu oczy, a tak jest fajna z oczami to mam stracha ze mi wyjda wyłupiaste .. takie jak ogladam na co drugiej figurce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 20 Listopada 2008 Share Napisano 20 Listopada 2008 widziałem identyczną w " Młodym Techniku " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 20 Listopada 2008 Share Napisano 20 Listopada 2008 z oczami to mam stracha ze mi wyjda wyłupiaste .. takie jak ogladam na co drugiej figurce ... to mu zrobisz nowe metoda prób i błędów, czemu jego dłoń nie dotyka nogi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁukaszW Napisano 20 Listopada 2008 Share Napisano 20 Listopada 2008 Moim skromnym zdaniem brakuje mu szpachli - pierwsza fotka i trzecia - przez bok przeswituje mu to co jest z tylu malowanie cieniowanie bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 20 Listopada 2008 Share Napisano 20 Listopada 2008 Myślę, że powinieneś trochę popracować nad cieniami na włosach i twarzy (to drugie to przede wszystkim moje, subiektywne zdanie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike79 Napisano 21 Listopada 2008 Autor Share Napisano 21 Listopada 2008 dzieki wszystkim za uwagi i komenty ... nastepny bedzie lepszy a nastepny jeszcze lepszy itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁukaszW Napisano 21 Listopada 2008 Share Napisano 21 Listopada 2008 Dopiero teraz zauważyłem ze na dioramce z tyłu za krzaczkiem jest figurka skradającego się Niemca czekam na dalsze prace bo ciekawie się zapowiada całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi