Bojar Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja Witam, wyprzedaż nadwyżek magazynowych. Modele są moją własnością ponad pół roku. Koszt wysyłki Inpost- 14 zł bez względu na ilość zakupionych modeli . Modele przeważnie w stanie sklepowym, jeśli coś odbiega to jest opisane. . Dla zainteresowanych mogę zrobić szczegółowe foty. Nie rezerwuję i nie wysyłam za pobraniem. 1. ICM 48281 - B-26B-50 Invader Korean War 1/48 woreczki otwarte w celu sprawdzenia zawartości, pudełko nosi lekkie ślady składowania- 150 zł 2. Miniart 35206 - M3 Lee Early Prod. Interior Kit. Ramki wyjęte z worka i jak to u Miniarta już się z powrotem nie zmieściły. Drobne części wycięte z ramek (głównie to k.m. Browning) model kompletny. Dodatkowo dokładam zestaw EUREKA XXL ER-3580 do waloryzacji . Pudełko lekko poprzycierane. Cena 150 zł. 3. Wingnut Wings 32040 - DFW C.V - mid production - stan sklepowy cena 780 zł 4. Wingnut Wings 32035 - AMC DH.9 - stan sklepowy cena 770 zł Płatność przelewem na konto lub Blikiem na telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi